Membership

Wil jij alles over fotografie meteen goed leren?

Inclusief professioneel fotograaf als persoonlijke coach

Het membership biedt je onbeperkte toegang en veel extra's. Een gouden optie zonder de hoofdprijs te betalen.

Golden Hour Membership

WIl jij alles over fotografie en creativiteit leren?

Misschien worstel je met de instellingen van je camera? Of ben je onzeker tijdens jouw fotografie en twijfel je of je foto goed genoeg is? Het kan zijn dat je niet creatief genoeg bent of dat je foto's nooit echt scherp zijn. En wat heb jij nu nodig om echte foto-opdrachten te gaan doen, misschien droom je zelf wel om (parttime) professioneel fotograaf te worden?

Fotografie is een vak, maar jij wil voorkomen dat je duizende euro's kwijt bent en jaren moet studeren aan de fotovakschool.

Waar jij aan toe bent is een stevige basis in de fotografie, een leersysteem dat je ondersteunt met al je vragen en... een persoonlijke coach die altijd bereikbaar is. 

En in een veilige leeromgeving, zodat jij kan zijn wie je bent en je kan groeien op jouw manier. En die veilige leeromgeving kan ik je als 'Erkend Leerbedrijf' ook echt bieden.

Dit complete systeem is voor jou beschikbaar en heet het Golden Hour Membership. 

In dit leersysteem staat jouw groei centraal. Alles is volledig zelf planbaar en je doet het in je eigen tempo, op jouw niveau, of je nu net begint, al iets meer ervaring hebt, of al redelijk veel van fotografie weet. Jij stapt in op je eigen niveau. Zelfs als je nog maar net een camera hebt. Juist dan kan je het beste beginnen met een goede basis.

Vanaf vandaag ben ik je persoonlijke coach, zowel online als in mijn Experience Studio.

Met dit membership kun je:

  • Grenzeloos groeien door onbeperkte toegang tot alle online content
  • 6 volledige online cursussen over fotografie, LightRoom en creativiteit
  • 3 volledige online masterclasses - flitsen en sportfotografie
  • Online groepslessen - met elkaar in digitale klas leren
  • Unieke praktijklessen in de Experience Studio
  • Persoonlijke coaching
  • RoadMap om je ontwikkeling uit te stippelen
  • Onbeperkt toegang tot CaptureTheCity app om 4 steden op een hele ander manier te ontdekken als fotograaf

Geen minimale termijn verplicht, elke maand opzegbaar, betaling via automatische incasso.

Domique: "Marcello dankjewel, weet dat ik het in februari eens geprobeerd heb een mooie fotoserie te maken met een stoere auto, alles mislukt  maar dankzij de cursussen en workshops die ik gevolgd heb, is er nu een super mooi resultaat ontstaan. Super bedankt"

Letitia: "Al ruim 2 jaar Golden Hour Member bij Marcello. Geen moment spijt ervan gehad. Marcello is een hele fijne coach. Hij helpt je om verder te ontwikkelen je eigen creativiteit en style kiezen. Loop je vast, dan helpt Marcello je er doorheen. Door zijn enthousiasme wil je doorleren. Hij is echt een persoonlijke coach staat voor je klaar, en legt alles op een makkelijke manier uit."

Gaby: "Echt een aanrader. Wat ben ik gegroeid in anderhalf jaar tijd. Marcello staat ook op de meest gekke tijden voor je klaar. Hij kauwt niet alles voor met zet je aan het denken waardoor je je zelfverzekerdheid ontwikkelt en in je zelf gaat geloven. Ik ben er nog niet, maar dankzij Marcello al een heel eind op weg om binnenkort mijn droom waar te gaan maken!"

Start direct met de cursussen

€18,00 / p.m.
Direct starten

Maandelijks opzegbaar